NAIL ATELIER - DE ESSIE GELLAK SPECIALIST!

KEUZE UIT MEER DAN 30 KLEUREN

DE GELLAK SPECIALST

Nail Atelier gebruikt niet de ESSIE gellak die je in de winkel koopt. Wij maken gebruik van de zogenaamde essie•gel™ – salon exclusive! Deze producten worden alleen gebruikt door speciaal geselecteerde nagelstudio’s.

alles over

Gellak

Wanneer je mooie stevige nagels hebt, kun je kiezen voor een gellak van ESSIE. In de nagelstudio van Nail Atelier vind je minimaal 30 verschillende kleuren.

Wanneer de lak is uitgehard onder de CCFL UV LED lamp zal de gellak ongeveer 3 weken blijven zitten. Na deze drie weken kun je de nagellak laten verwijderen en opnieuw laten aanbrengen.

Alle lakken die in de salon gebruikt worden bieden versteviging, zodat de eigen nagels kunnen groeien zonder dat ze scheuren en/of afbreken.

Voor een gellak behandeling reserveren wij ongeveer 30 minuten. Het kan iets korter of iets langer duren. Afhankelijk wat er op de nagels zit bij binnenkomst. 

Je kan voor gellak kiezen als je je eigen nagels verder wil laten groeien. De gellak geeft jouw eigen nagels een goede versteviging en natuurlijk een mooie kleur naar keuze. 

De gellak blijft ongeveer 3 weken zitten!

Wil je gelijk langere nagels? Dan kun je kiezen voor nagelverlenging van gel of acryl. Of zijn je nagels niet stevig genoeg? Kies dan voor een nagelversteviging van gel of acryl.

Wij adviseren geen gellak bij hele slechte nagels. In dat geval adviseren wij een nagelversteviging van gel of acryl.

Twijfel je en ben je benieuwd of jouw nagels geschikt zijn voor gellak? Neem dan contact met ons op voor advies.

Gellak tijdens de zwangerschap is geen probleem. Zowel de gellak als de behandeling in de nagelsalon brengen geen gezondheidsrisico’s met zich mee voor moeder of kind. 

Ons advies: laat gellak altijd verwijderen door een professional. Doe je dit niet, heb je kans dat je de nagels onnodig belast met chemische producten, dat je nagelriemen scheuren of dat je de verkeerde oplosmiddelen gebruikt waardoor er altijd deeltjes van de lak achterblijven op de nagel.

Als je gellak bij Nail Atelier laat verwijderen worden je nagels na het verwijderden behandeld met een nagelverzorgende lotion en nagelriemolie.

PRIJSLIJST GELLAK

Wat gellak kost vind je hieronder. De prijzen van gellak op handen of voeten zijn gelijk! Wil je gellak van ESSIE op je handen én voeten? Dan is de totaalprijs €50.
Is er iets niet duidelijk of heb je vragen over de prijzen? Dan horen wij het graag.

Bekijk hier de complete prijslijst.

Naast de salon only producten hebben we ook een assortiment hoge kwaliteit nagellakken en verschillende verzorgende producten die te koop zijn bij Nail Atelier.

Ga je op vakantie? Wil je zelf je nagellak bijwerken? Of vind je het fijn om dagelijks nagelriemolie te gebruiken?

Kom op afspraak langs voor advies of voor de aankoop van hoge kwaliteit nagelverzorgingsproducten.

PRODUCTENVERKOOP
& ADVIES

Mini-manicure

Alle behandelingen zijn inclusief een mini-manicure. Eerst worden de handen schoongemaakt met een desinfecterend middel. Daarna worden de nagelriemen opgerekt en teruggeduwd zodat de nagelriemen los komen van de nagel. Dan worden de nagelriemen nog voorzien van een speciale olie die zorgt dat de nagelriemen mooi soepel blijven.

De hygiëne van de salon vinden we erg belangrijk bij Nail Atelier. Zeker in deze tijd!

De handen, van zowel de nagelstyliste als van jou, worden voorafgaand aan iedere behandeling gedesinfecteerd. De styliste draagt gedurende de nagelbehandeling altijd handschoenen en heeft iedere klant haar eigen set nagelvijlen.

Alle stof en nare geurtjes van de acryl worden direct afgezogen. De koolstoffilters van deze afzuiging zijn speciaal ontwikkeld met het oog op hygiëne en veiligheid (CE certified).

Hygiëne

AFSPRAAK MAKEN
LET OP!
Dit is geen definitieve afspraak. Wij nemen altijd eerst contact op om de afspraak te bevestigen.LET OP!
Dit is geen definitieve afspraak. Wij nemen altijd eerst contact op om de afspraak te bevestigen.