BEN JIJ EEN NAGELBIJTER EN WIL JE HIER VANAF?

NAGELBIJTARRANGEMENT

NAGELBIJT-ARRANGEMENT

Stoppen met nagelbijten is makkelijker dan je denkt.
Wanneer je kiest voor het speciaal ontwikkelde nagelbijtarrangement van Nail Atelier. Kan je al na 10 weken gestopt zijn met nagelbijten.

alles over

NAGELBIJT- ARRANGEMENT

NAGELBIJTARRANGEMENT

Het nagelbijtarrangement werkt snel en effectief. De – vaak in slechte staat verkerende nagels – worden keihard gemaakt met een speciale acryl. Dit houden we gedurende een periode van 10 weken heel goed bij, zodat jij niet meer kan nagelbijten.

Na enkele weken ben je de gewoonte van het nagelbijten kwijt én zijn je natuurlijke nagels aangesterkt

Het nagelbijtarrangement duurt 10 weken en bevat 6 behandelingen. Bekijk hier de exacte planning.

Het nagelbijtarrangement duurt 10 weken en bevat 6 behandelingen. De tijd per behandeling is op voorhand niet te geven, omdat dit per persoon verschilt.

Het nagelbijtarrangement kost €175.

Bij de eerste behandeling moet het eerste deel van €100 betaald worden. Voorafgaand van behandeling vier moet de resterende €75 betaald worden.

PRIJS NAGELBIJTARRANGEMENT

PRIJS NAGELBIJT-ARRANGEMENT

Het arrangement bestaat uit 6 behandelingen en duurt 10 weken. De prijs van het totale nagelbijtarrangement is € 175. Bij de eerste behandeling moet het eerste deel van €100 betaald worden. Voorafgaand van behandeling vier moet de resterende €75 betaald worden.

 

Bekijk hier de complete prijslijst.

HOE ZIET HET NAGELBIJTARRANGEMENT ERUIT?

WEEK 1 - BEHANDELING 1

Tijdens de eerste afspraak maken we een plan die het beste aansluit op jouw wensen. We plannen alvast zover mogelijk vooruit, zodat alle behandelingen in de juiste week uitgevoerd gaan worden. Tijdens de eerste behandeling, na de mini-manicure, kiezen we samen tussen gel- of acrylnagels. Vaak valt de keuze op een set kunstnagels van acryl. Acryl is harder dan gel, waardoor het nog lastiger is om dit af te bijten.

Uiteraard kies je zelf hoe de nagels worden afgewerkt: French manicure, nail polish of met glitters. Aan de vorm en lengte van de nagels zitten wel wat restricties. Je bent waarschijnlijk gewend aan korte nagels, de eerste weken houden we dat ook zo! Je krijgt een potje nagelriemolie mee naar huis om deze dagelijks te kunnen verzorgen, omdat de nagelriemen van nagelbijters vaak in slechte conditie zijn.

WEEK 2 - BEHANDELING 2

De tweede behandeling is kort op de eerste. Je komt langs voor controle. We overleggen hoe het gaat en repareren eventueel afgebeten en afgebroken nagels.

WEEK 3 - BEHANDELING 3

De nagels moeten in perfecte staat blijven om niet in de verleiding te komen weer te gaan bijten! Daarom kom je twee weken na het zetten van de nieuwe set alweer langs om de nagels bij te vullen. Je kiest weer een nieuwe afwerking en de nagels mogen nu al ietsje langer gevijld worden.

WEEK 5 - BEHANDELING 4

De eerste keer opvullen is alweer twee weken geleden. In week 5 kom je langs om wederom de nagels bij te vullen, alles netjes te maken en we bespreken hoe het gaat.
Ook vragen we je voor deze behandeling het laatste deel van €75 te voldoen.

WEEK 7 - BEHANDELING 5

Nu begin je al steeds minder drang te krijgen om aan je nagels te bijten. We blijven toch elke 2 weken opvullen en verstevigen om een terugval te voorkomen! En je kiest natuurlijk weer tussen French, een andere kleur of glitters.

WEEK 10 - BEHANDELING 6

Je hebt nu drie weken dezelfde set gehad. De nagels worden voor de laatste keer bijgevuld. We maken een laatste afspraak voor drie weken later. De kosten van deze afspraak valt buiten het arrangement, omdat je vanaf dat moment kiest tussen: verwijderen (en lakken) of bijvullen.

Heb je het gevoel dat je geen drang meer hebt om aan je nagels te bijten? Dan kunnen de nagels eraf! Je kan er ook voor kiezen om nogmaals bij te vullen of te voorzien van een gellak, zodat de eigen nagels mooi kunnen groeien zonder te scheuren.

Weer mooie nagels in 10 weken!

Naast de salon only producten hebben we ook een assortiment hoge kwaliteit nagellakken en verschillende verzorgende producten die te koop zijn bij Nail Atelier.

Ga je op vakantie? Wil je zelf je nagellak bijwerken? Of vind je het fijn om dagelijks nagelriemolie te gebruiken?

Kom op afspraak langs voor advies of voor de aankoop van hoge kwaliteit nagelverzorgingsproducten.

PRODUCTENVERKOOP
& ADVIES

Mini-manicure

Alle behandelingen zijn inclusief een mini-manicure. Eerst worden de handen schoongemaakt met een desinfecterend middel. Daarna worden de nagelriemen opgerekt en teruggeduwd zodat de nagelriemen los komen van de nagel. Dan worden de nagelriemen nog voorzien van een speciale olie die zorgt dat de nagelriemen mooi soepel blijven.

De hygiëne van de salon vinden we erg belangrijk bij Nail Atelier. Zeker in deze tijd!

De handen, van zowel de nagelstyliste als van jou, worden voorafgaand aan iedere behandeling gedesinfecteerd. De styliste draagt gedurende de nagelbehandeling altijd handschoenen en heeft iedere klant haar eigen set nagelvijlen.

Alle stof en nare geurtjes van de acryl worden direct afgezogen. De koolstoffilters van deze afzuiging zijn speciaal ontwikkeld met het oog op hygiëne en veiligheid (CE certified).

Hygiëne